КОИ СМЕ НИЕ?

Меѓународна фирма на архитекти, планери и дизајнери на ентериер специјализирана за широк спектар на комерцијални, станбени и проекти од јавен сектор.

ШТО ПРАВИМЕ?

Изработуваме целосна проектна документација со сите фази:

 • фаза архитектура
 • фаза конструкција
 • фаза електрика
 • фаза водовод и канализација
 • фаза машинство
 • елаборат за заштита од пожари и инсталација за дојава на пожар
 • елаборат за заштита при работа
 • елаборат за заштита на животната средина
 • елаборат за енергетска ефикасност

Комплетна документација, се што ви е потребно на едно место.

НАШАТА СТРАСТ

Наградувана меѓународна практика која опфаќа архитектура, планирање и индустриски дизајн во сите главни сектори, го вдишуваме животот во зградите преку убава форма и функција.

СТАНБЕНИ 100%
КОМЕРЦИЈАЛНИ 100%
ИНДУСТРИСКИ 100%
ДИЗАЈН НА ВНАТРЕШЕН ИНТЕРИЕР 100%
ПЛАНИРАЊЕ 100%
СТРУКТУРНО ИНЖЕНЕРСТВО 100%

НАШИОТ УНИКАТЕН ПРОЦЕС

Иако имаме тенденција да цениме проекти од случај до случај, ова е упатство за услугите и проектните пакети што им ги нудиме на нашите клиенти.

ПАМЕТНА ПРОЦЕНКА

Секогаш се обидуваме на најдобар начин да ги процениме проектите

ПРОТОТИПИРАЊЕ

Прототипирањето е суштински дел од репертоарот на дизајнерите за своите проекти за да ги тестираат структурно, естетски, технички.

COMPLETION

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incidunt ut labore. Sadips ipsums et dolores ficilis amet uns.

НАШАТА ПОСВЕТЕНОСТ

Ние сме посветени да ги поддржуваме и негуваме нашите вредности во секој проект и задача што ја преземаме.

Постојат три причини зошто современите техники за прототипирање го трансформираат начинот на кој архитектите ги дизајнираат и градат:
1) во минијатурна скала, прототипирање му помага на архитектот во презентацијата пред клиенти на сложени просторни идеи;
2) прототипирањето му дава овластување на архитектот-дизајнер да ја тестира и докаже можноста на зградата, што доведува до поотворено-паметни градежни решенија;
3) без разлика дали е додаток (3Д печатење) или одземање (роботско мелење), прототипирањето може да доведе до неочекувани и возбудливи нови можности во рамките на дизајнот како целина, во рамките на дизајн дисциплини, со што се замаглуваат границите меѓу нив на високо креативни начини.

НАШ ЦЕНОВНИК ЗА УСЛУГИТЕ НА ПРОЕКТИТЕ

Иако имаме тенденција да ги цениме проектите од случај до случај, ова е водич за услугите и проектните пакети што им ги нудиме на нашите клиенти.

ПЛАНИРАЊЕ

во зависност од проектот/Проект
 • Почетна консултација
 • Дозвола за планирање
 • Комплетни шематски планови
 • CAD Цртежи
 • Планирање на проектот
 • Управување/Менаџирање со проектот

ДИЗАЈН

ценаво зависност од проектот/Проект
 • Почетна консултација
 • Консултација за дизајнот
 • Дизајн на интериер
 • Целосна спецификација на документи
 • Планирање на проектот
 • Управување/Менаџирање со проектот

ГРАДБА

ценаво зависност од проектот/Проект
 • Почетна консултација
 • Посети на страни
 • Комплетни шематски планови
 • Дозвола за планирање
 • Управување/Менаџирање со проектот
 • Целосен прирачник на страницата